Heufs Volksfeest in Zutphen

Al meer dan 25 jaar vindt in Zutphen rond Hemelvaartsdag het Heufs Volksfeest plaats, op het terrein de Mulderkamp in wijk De Hoven, dit jaar van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 mei. Wat begon als kleinschalig buurtfeestje, groeide uit tot een driedaags evenement voor jong en oud: met vaste onderdelen als een ballonwedstrijd vogelschieten (voor dierenliefhebbers: op namaakvogels) en de rommelmarkt, aangevuld met andere activiteiten.

Zie ook: Keidagen Lochem

Donderdag begint met kinderspelen en vogelschieten (voor dierenliefhebbers: het zijn namaakvogels), ‘s avonds is er bingo en een dansfeest met live muziek. Vrijdagochtend is de rommelmarkt, een vrijmarkt, ‘s middags is er kindervertier en ‘s avonds is Showtime, met live muziek. Zaterdag is de sportieve dag, met een wielerronde, de Heugfse kermiskoers en de Heufse hardloopronde. Daarnaast is en een braderie, wordt ‘s middags de strijd om de Sterkste man of vrouw van de Heuve gestreden en ‘s avonds afgesloten met live muziek tijdens Showtime.

Lees ook:Bloemencorso Winterswijk
Lees ook:Visserijfeesten Breskens, 5 t/m 7 augustus
Lees ook:Zomerfeest 2012 Nijkerk
Lees ook:Bloemencorso Winterswijk 2013
Lees ook:Zomerfeestweek Nijkerk: vanaf vrijdag 12 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>