CSI Salland

Donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober 2013 vindt de tweede editie plaats de CSI Salland (2014: klik hier): een paardenconcours in Manege Bartels in Mariënheem bij Raalte, in het Overijsselse Salland. Het zijn dit jaar hippische dagen. Op het programma staat springen in verschillende klassen (eensterrenwedstrijden) en internationaal springen CSI1 en CSI2 (tweesterrenwedstrijden). Er komen ruiters van naam in actie, zoals kampioensruiters als Gerco Schröder, Marc Houtzager en Jos Lansink.Van het onlangs gehouden Europees kampioenschap komern Willem Greve, Piergiorgio Bucci uit Italië en Manuel Fernandez Saro uit Spanje.

Donderdag is de ondernemersdag, dit jaar met als thema ‘Kansen in de paardensport, van investeren tot renderen’, met lezingen, alle gelegenheid om te netwerken, diner en ‘s avonds internationaal springen.Vrijdagavond is de showavond, met shows en clinics. Olympisch dressuurruiter Patrick van der Meer komt met zijn paard Uzzo, Herman ter Harmsel legt de fijne kneepjes van het mennen uit en Nico Meijer komt met een show met een springwagen. Voor het eerst is er een jump & drive, waar paarden en quads het tegen elkaar opnemen. Naast paarden zijn er optredens van Ludique! en Joke de Kruijf. Zaterdag is er naast springruiterwedstrijden de Kindermiddag. Tickets: zie website.

Lees ook:Eerste editie CSI Salland
Lees ook:CSI Salland verplaatst naar oktober
Lees ook:PAARD 2015 in Evenementenhal Hardenberg
Lees ook:CSI Salland 2014 in Raalte
Lees ook:Het Friesch Paarden-Stamboek viert 135-jarig jubileum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>