Profwielerronde Etten-Leur

Het Brabantse Etten-Leur maakt zich op voor de Rabobank Profwielerronde op zondag 11 augustus 2013. Bij de mannen verschijnen onder meer gele-truidrager Chris Froome, Laurens ten Dam en Bauke Mollema aan de start, bij de dames het volledige NK-podium. Marianne Vos komt ook naar Etten-Leur, maar mag niet fietsen, want ze heeft net een medische behandeling ondergaan. Na  het succes van vorig jaar komt Papa di Grazzi uit Groningen terug naar Etten-Leur en zorgt de hele middag voor muzikaal entertainment. 

 

Na verschillende Dikke Banden Races start er om 14.15 uur de tijdrit voor profrenners en om 14.45 uur de klassementswedstrijd voor profrenners. De dames beginnen om 15.30 uur, de Rit in lijn voor profs begint om de profrit voor vrouwen volgt de Dikke Banden Race. Na de voorstelronde om 15.00 uur begint de tijdrit over anderhalve ronde en daarna de klassementswedstrijd en de rit in lijn begint om 17.05 uur. Etten-Leur kent al tientallen jaren grote wielerwedstrijden, vanaf 1930 als grasbaanraces. In 1936 vond de eerste Rode van Etten plaats.

Lees ook:Profwielerronde Etten-Leur
Lees ook:Leurse Havenfeesten 2012 in Etten-Leur
Lees ook:Wateringse Wielerdag 2010
Lees ook:Leurse havenfeesten in Etten-Leur
Lees ook:Wateringse Wielerdag 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>