De Zwarte Marathon van Den Haag

Iedere tweede zondag van januari en juli beleeft Den Haag De Zwarte Marathon: de vijfde editie op zondag 13 januari 2013. Het is een strandmarathon, die begint in het Clubhuis van The Hague Road Rinners (HRR) in Den Haag en over het strand loopt via Scheveningen, Wassenaar en Katwijk naar Noordwijk, en weer terug. De start is om 10.00 uur op de HRR aan de Groenendaal in Wasenaar. Verzorging is in Scheveningen, Wassenaar, Katwijk en Noordwijk, op het strand.

De opbrengst van de marathon gaat naar een goed doel: huis De Schakel nabij Loosduinen in het zuiden van Den Haag: een woonhuis/centrum voor kinderen van 6 tot 20 jaar met een lichamelijke of meervoudige beperking. De opbrengst gaat vooral naar het organiseren van uitjes en andere activiteiten die het leven van deze kinderen aangenamer maken.

Lees ook:Den Haag Strandmarathon – de Zwarte Marathon
Lees ook:Scheveningen-Zandvoort Marathon – de enige kustmarathon van Nederland
Lees ook:Uitwaaien op strand Noordwijk
Lees ook:Zeevonk bederft dagje strandplezier
Lees ook:Egmond Halve Marathon 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>