Stiletto Run Nijmegen

Donderdagavond 13 december 2012 wordt de Molenstraat in Nijmegen bezet door hooggehakte dames, om deel te nemen aan de Stiletto Run. Zo veel mogelijk vrouwen rennen op hakken van tenminste 7 centimeter hoog en maximaal 1,5 centimeter doorsnede voor de winst. De afstand van de Hoge  Hakken Race is 200 meter; het inschrijfgeld om eraan deel te nemen bedraagt 3 euro, ten bate van een goed doel. De avond staat in het teken van Pink Ribbom: WEvents wil een mooi bedrag ophalen voor de strijd tegen borstkanker.

 

WEvents is een initiatief van zeven studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In samenwerking met verschillende winkeliers is 1750 euro aan prijzengeld uit te delen. Daarnaast is er een modeshow waar de  sponsoren hun collectie kunnen tonen. De Stiletto Ruin begint om 18.00 uur in de Molenstraat en is gratis toegankelijk.

Lees ook:HAN-KAN Estafette en Marathon Arnhem/Nijmegen
Lees ook:Stiletto Run voor vrouwen
Lees ook:Finale Stiletto Run 2008 Amsterdam
Lees ook:HAN-KAN Estafette en Marathon Arnhem-Nijmegen
Lees ook:Ellen ten Damme met Cirque Stiletto II in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>