Beachpull Nulde 2012

Vrijdag 13 en zaterdag 14 juli 2012 is strand Nulde aan het Veluwemeer bij Putten voor de 12e keer het domein van Total Agri Beach Pull (2013: klik hier). Dit tractor pulling spektakel in de gemeente Putten geldt als één van de beste Beach Pull evenementen van Europa. Krachtige machines strijden met elkaar om een sleepwagen zover mogelijk te verplaatsen. Er zijn wedstrijden in verschillende gewicht –en vermogensklassen.

Naast de tractor pulling op twee wedstrijdbanen is er een randprogramma met activiteiten voor jong en oud. Het weer speelt hopelijk een beetje mee. Voor de kleintjes is er op zaterdag een kinderprogramma, met naast springkussen, skelterbaan en draaimolen een skelterrace met sleepwagen. Vrijdag is er geen kinderdorp. Ouderen kunnen zich vergapen aan de krachtpatsers en de techniek van dichtbij bewonderen. Het rennerskwartier is vrij toegankelijk en deelnemende team staan klaar om vragen te beantwoorden. De wedstrijden beginnen op vrijdag om 18.00 uur, zaterdag om 15.00 uur. Het evenemententerrein Nulde/Horst in Putten ligt direct naast afslag nr. 10 (Nulde) van de A28. Tickets: zie website. Er is een camping en een hotel op loopafstand.

Lees ook:Beach Pull strand Nulde 2011
Lees ook:Beachpull Nulde 2013
Lees ook:Total Agri Beach Pull Nulde 2015
Lees ook:Beachpull Nulde: vrijdag 8 en zaterdag 9 juli
Lees ook:Jubileum Total Beach Pull op Strand Nulde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>