Jubileum Total Beach Pull op Strand Nulde

Vrijdag 9 en zaterdag 10 juli 2010 is strand Nulde, aan het Veluwemeer bij Putten, voor de tiende keer het domein van Total Beach Pulling (editie 2013: klik hier). Dit tractor pulling evenement wordt eenmaal per twee jaar in Putten gehouden en geldt als één van de beste Beach Pull evenementen van Europa. Bij Tractor gaan krachtige machines de strijd met elkaar aan om een sleepwagen zover mogelijk te verplaatsen.

Naast twee kleibanen is er op het evenemententerrein van alles voor het hele gezin. Het kinderdorp is duidelijk groter dan voorgaande jaren en ingericht met een skeltertrek, freestyle skelters, luchtkussen, reuzenglijbaan, draaimolen en een survivalbaan. Verder staan er diverse kramen met allerlei artikelen en aanbiedingen. Ook aan eten en drinken is gedacht, maar er wordt gewerkt met munten, op muntenverkooppunten te koop. Er zijn verschillende klassen qua gewicht en vermogen. Speciaal voor dit jubileum komen twee Amerikaanse teams met hun machines naar Nederland. Vrijdagavond zijn de standaard, sport –en supersportklasse aan de beurt; ook wordt een wedstrijd voor standaardtrucks verreden. In de klasse tien ton komen ook veel lokale deelnemers aan de start. Aanvang vrijdag is om 18.00 uur. Zaterdag komt het zwaardere geschut in actie vanaf 15.00 uur. Alle klassen van de A-divisie in Nederland komen naar Putten om te strijden voor de punten voor het Nederlands kampioenschap. In enkele klassen zijn ook punten te verdienen voor het Euroklassement. Het rennerskwartier is beide dagen vrij toegankelijk. Kaarten zijn verkrijgbar aan de baan. Het terrein ligt direct naast de afslag nr. 10 (Nulde) van de A28. Er is veel parkeerruimte, een camping en een  hotel op loopafstand.

Lees ook:Beachpull Nulde 2012
Lees ook:Total Agri Beach Pull Nulde 2015
Lees ook:Beachpull Nulde 2013
Lees ook:Beach Pull strand Nulde 2011
Lees ook:Beachpull Nulde: vrijdag 8 en zaterdag 9 juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>