Maasboulevardfeest 2012 Schiedam

Vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli 2012 vindt in Schiedam voor de 24e keer het jaarlijkse Maasboulevardfeest plaats (2013: klik hier): drie dagen gratis feest in het park langs de Nieuwe Waterweg, met muziek, een feestmarkt, sport en kindervertier. Het feest begint vrijdag 19.00 uur met onder meer optredens van The Fab Five, Miss Montreal en De Coronas.

Zaterdagmiddag zijn er optredens voor de kids tijdens het Jeugdfestival van onder meer Ralf Mackenbach en Rachel, er is straattheater en er zijn theatervoorstellingen, demonstraties, koren en modelboten. Zaterdagavond staat bekend om het Popfestival met regionale en nationale bands, met als klapstuk De Heideroosjes. Zondag is van oudsher de familiedag, met veel attracties voor kinderen, het jaarlijkse voetbaltoernooi en het Hollands Hits Festival. Ook dit jaar komen er weer een aantal nationaal bekende artiesten naar de Maasboulevard, onder wie Jannes, De sjonnies en Wesley Klein. Daarnaast is er drie dagen kinderkermis, een grote feestmarkt, acts en theatergroepen en het Open Schiedam Dartskampioenschap. Vast onderdeel is het Regionale Voetbaltoernooi op zondagde bakermat van het Maasboulevardfeest . Het feest maakt onderdeel uit van de Waterwegfestivals.

Lees ook:Maasboulevardfeest Schiedam 2011
Lees ook:Maasboulevardfeest Schiedam 2010
Lees ook:25 Jaar Maasboulevardfeest Schiedam
Lees ook:Schiedam Maasboulevardfeest
Lees ook:Maasboulevardfeest 2014 in Schiedam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>