Maasboulevardfeest 2014 in Schiedam

Vrijdag 11 tot en met zondag 13 juli vindt in Schiedam de 26e editie plaats van het jaarlijkse  Maasboulevardfeest (2015: klik hier). Drie dagen lang staat ‘het gezelligste gratis feest van de Rijnmond’ boordevol muziek, sport, spel , cultuur, tiener-activiteiten, kindervertier en gezelligheid. In het park langs de Nieuwe Waterweg staan een podium, markt, een kinderdorp, een jongerentent, een mini-kermis, een podium en een groot terras. sport en kindervertier.

Op het grote podium wordt uiteenlopende muziek gespeeld: Hollandse meezingers, Schiedamse bands en bekende artiesten als Andre Hazes jr., Band zonder Banaan, Enge Buren, Rondje Doe Maar en Dennie Christian. De Schiedamse band Footloose geeft zaterdag na 27 jaar haar afscheidsconcert. Nieuw dit jaar is het Paintballl Tournooi en de Dance Battle voor jongeren. Zaterdagmiddag waaiert het feest zich uit over het centrum en de Maasboulevard, met een feestmarkt en optredens op de Voorhaven, een nautische markt en kinderactiviteiten (‘Van Binnen naar Buiten’), de Bruine Vloot aan de Buitenhavenweg en rondvaarten en de Dutch Masters Short Board op het water. Zondag vindt als altijd het grote voetbaltoernooi plaats op de velden.

Lees ook:25 Jaar Maasboulevardfeest Schiedam
Lees ook:Schiedam Maasboulevardfeest
Lees ook:Maasboulevardfeest 2015 in Schiedam
Lees ook:Maasboulevardfeest Schiedam 2011
Lees ook:Jazzweekend Bergen op Zoom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>