Spieren voor Spieren City Run Hilversum 2012

Zondag 22 april 2012 komen ruim 9.200 sporters naar Hilversum om deel te nemen aan de 9e editie van de Spieren voor Spieren City Run, het jaarlijkse hardloopevenement in Hilversum Mediastad (2013: klik hier). Start- en finishgebied is het marktterrein Langgewenst, in de buurt van station Hilversum CS. Het parcours is verkeersvrij en volledig verhard. De route loopt onder meer door het Mediapark en komt langs het beroemde Raadhuis van Dudok. Bij start en finish en langs het parcours is muzikaal vertier om de hardlopers op te zwepen en het publiek te vermaken.

 

Er staan negen verschillende starts op het programma: vanaf 11.30 uur Kids Runs over 3000 en 1500 meter, de Ladies Run (12.15 uur 5 km en 12.25 uur 10 km), de Business Run (13.40 uur 5 km en 13.50 uur 10 km), de Prestatieloop (14.50 uur 5 km en 15.00 uur 10 km) en de Hilvertshof Wegwedstrijd (13.10 uur; 10 km). Starttijden: zie website. De inschrijving voor alle onderdelen is gesloten. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Het geld deze dag opgehaalde geld wordt gebruikt voor uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht.

Lees ook:Spieren voor Spieren Cityrun Hilversum
Lees ook:Hilversum Spieren voor Spieren City Run
Lees ook:CPC-Loop Den Haag 2015
Lees ook:Zondag 6 maart: City-Pier-City Loop Den Haag
Lees ook:Wintertijd Challenge: sporten tijdens ‘extra uurtje’ voor Spieren voor Spieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>