Wintertijd Challenge: sporten tijdens ‘extra uurtje’ voor Spieren voor Spieren

In de nacht van 28 op 29 oktober vindt de zevende editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd organiseert Spieren voor Spieren op meer dan honderd locaties in Nederland  sportevenementen om één uur en één seconde geld in te zamelen voor meer onderzoek naar spierziekte bij kinderen. Zie ook: zaterdagnacht code geel

Als we de klok terugzetten, hebben we ‘een extra uurtje over’ om te sporten voor 20.000 kinderen met een spierziekte, onder het motto ‘gezonde spieren inzetten voor zieke spieren’.  Dat uurtje is het enige moment van het jaar dat je tijd kunt winnen: tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekten bij kinderen te realiseren. De ene seconde extra is om sporters het idee te geven dat ze in één seconde droomafstanden kunnen afleggen. Zaterdagmiddag was al meer dan de beoogde 150.000 euro binnengehaald: tot nu toe een dikke 500 euro meer.

Lees ook:Wintertijd Challenge: geld ophalen door sport tijdens ‘verloren uurtje’
Lees ook:Wintertijd Challenge – sporten voor spierziekte op zaterdagnacht
Lees ook:Wintertijd Challenge op zatedagnacht als de wintertijd ingaat
Lees ook:Beuken voor spierziektes tijdens Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge
Lees ook:Zaterdagnacht 28 oktober gaat de wintertijd in: klok uur terug zetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>