Davis Cup tennis in Den Bosch

Vrijdag 10 tot en met zondag 12 februari 2012 in Maaspoort Sport & Events aan de Marathonloop 1 in Den Bosch het domein van de Davis Cup. De tennissers van het HealthCity Nederlands Davis Cup Team spelen tegen Finland in de eerste ronde van groep 1 van de Europees/Afrikaanse zone van de Davis Cup. HealthCity is teamsponsor voor de komende thuiswedstrijd en naamgever van het Nederlandse team. Vrijdag start met een openingceremonie om 13.00 uur, gevolgd door twee enkelspelen. Zaterdag is vanaf 15.00 uur het dubbelspel, zondag zijn er vanaf 13.00 uur twee enkelspelen.

Als de strijd op zondag vroegtijdig wordt beslist en een vijfde partij niet nodig is, zullen twee oud Davis Cup-toppers een demonstratiepartij in de Maaspoort spelen. Het duel was aanvankelijk uitverkocht, maar voor elke speeldag is alsnog een gelimiteerd aantal kaarten te koop, vanaf donderdag 9 februari te koop: klik hier.

Lees ook:Nederland in Davis Cup Tennisduel Apeldoorn
Lees ook:Davis Cup toptennis op Westergasterrein Amsterdam
Lees ook:Nederlands Davis Cup-team in wereldgroep
Lees ook:Harlem Globe Trotters in Nederland
Lees ook:AFAS Tennis Classics 2014 in Omnisport Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>