Outdoor Brabant – opvolger van Breda Hippique

Donderdag 1 tot en met zondag 4 september 2011 vindt op landgoed Prinsenhoeve de opvolger plaats van Breda Hippique: Outdoor Brabant (2014: klik hier). Met de nieuwe naam mikt de organisatie op internationale allure van dit hippische buitenevenement, één van de grootste van Nederland. De toegang is gratis. In Breda wordt  het EK Vierspannen na dertig jaar in ere hersteld: de laatste keer was in 1981 in het Zwitserse Zug.  

Dit jaar vindt de FEI Europese Kampioenschappen Vierspannen weer plaats, samen met het Nederlands Kampioenschap NK Eventing. De EK in Breda  staat open voor Europese en niet-Europese vierspanrijders en telt hierdoor mee als kwalificatiewedstrijd voor de FEI Indoor Wereldbeker Vierspannen de komende winter. Alleen Europese menners kunnen meestrijden om de medailles. Daarnaast komen nationale en regionale deelnemers aan de start in de verschillende dressuur- en springrubrieken. Op het evenemententerrein, dat gratis toegankelijk is voor het publiek, staat een Outdoor Fair, een Tuin Fair en er zijn verschillende demonstraties en shows.

Lees ook:Breda Hippique 2010
Lees ook:Outdoor Brabant 2014 in Breda
Lees ook:Opening House of Eutopia in Utrecht
Lees ook:Middachten: Kasteelfair en Concours Hippique
Lees ook:Winter Utrecht! begint met Sint Maartens Feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>