Winter Utrecht! begint met Sint Maartens Feest

Met de Sint Maarten Parade door de historische binnenstad gaat zaterdag 7 november de vierde editie van start van ‘Winter Utrecht’ (2016: klik hier). Negen weken lang, vanaf Sint Maarten tot en met 10 januari – de eerste Culturele Zondag in 2016, vinden er hartverwarmende winteractiviteiten plaats in Utrecht. Zowel bewoners als bezoekers van de Domstad kunnen tijdens Winter Utrecht genieten van uiteenlopende evenementen en activiteiten: schaatsen, musea, winkelen, muziek of gewoon lekker uit eten wilt.

Winter Utrecht kent dit jaar een bomvol programma. Een greep uit de agenda: Sint Maarten, de Margriet Winter Fair, de intocht van Sinterklaas, Het Huis van Sinterklaas, Smartlappenfestival Utrecht, de Country & Christmas Fair, kerstmarkten en -festivals, Winter Circus Utrecht, Winter Station, Disney on Ice, Winterplaza, extra koopavonden en meer dan 10 kerstmarkten. Als één van de hoogtepunten van Winter Utrecht vindt 12 en 13 december dé Kerstmarkt plaats, waarbij de gehele binnenstad van Utrecht in winterse sferen te bewonderen is, met kerstmarkten op de verschillende pleinen.

Lees ook:Winter Utrecht!- winteractiviteiten in de Domstad
Lees ook:WINTER UTRECHT: negen weken hartverwarmende winteractiviteiten
Lees ook:Winter! Utrecht: winterse activiteiten in de domstad
Lees ook:Kerstmarkten en winterfairs 2013
Lees ook:Sint Maarten Parade: hoogtepunt Sint Maarten Feesten in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>