Draai van de Kaai 2011 in Roosendaal

Maandag 1 augustus 2011 maakt Roosendaal zich op voor het jaarlijkse wielercriterium na de Tour: de Jumbo Draai van de Kaai, dit jaar voor de 32e keer (2013: klik hier). Veel Nederlandse toprenners komen naar Roosendaal, waaronder Johnny Hoogerland, Rob Ruijgh, Bauke Mollema, Lieuwe Westra en Laurens ten Dam. De winnaar van de Gele Trui is niet gecontracteerd voor de Draai: de organisatie vond 55.000 euro voor een paar uur werken wat te gortig, meldde de organisatie eerder deze week.

 

Als buitenlandse grootheden komen de Spanjaard Samuel Sanchez (die de Bolletjestrui won) en de Italiaan Ivan Basso, die achtste werd in de Tour de France. Bij de dames is Marianne Vos de enige echte wereldtopper. Daarnaast is er een entertainment programma, met optredens van onder meer Djumbo, Thomas Berge, Django Wagner en 3Js. Carbon opent het programma om 14.30 uur en de ‘Rock & Lol’ band Canvas zorgt voor de afsluitende act vanaf 21.30 uur. Jumbo neemt het stokje over van Super de Boer als nieuwe hoofdsponsor. De Jumbo Draai van de Kaai heeft dit jaar een nieuwe entertainment sponsor: Robin Rijschool.

Lees ook:Draai van de Kaai in Roosendaal
Lees ook:Draai van de Kaai in Roosendaal
Lees ook:Draai van de Kaai 2013
Lees ook:Draai van de Kaai in Roosendaal
Lees ook:Draai van de Kaai in Roosendaal: profwielerronde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>