DTM Races Zandvoort 2011

Zaterdag 14 en zondag 15 mei is Circuit Park Zandvoort voor de elfde keer het domein van Deutsche Tourwagen Masters (DTM; 2015: klik hier). Met Renger van der Zande verschijnt er ook weer eens een Nederlander aan de start. Er wordt een gezellige drukte verwacht op de piste in de duinen, ‘al hebben we flinke concurrentie van de titelstrijd tussen Ajax en FC Twente’, aldus de organisatie. Tijdens het DTM weekend komen ook de Formule 3 Euro Series, de Porsche Carrera Cup en de SEAT Leon Supercopa in actie op het circuit van Zandvoort, door velen omschreven als een echt ‘rijdercircuit’.

Net name de passages met hoogteverschillen en de snelle, voor een deel blinde bochten spreken tot de verbeelding. Op Circuit Park Zandvoort worden de hoogste snelheden in het hele DTM seizoen bereikt. Er rijden dit weekend geen treinen tussen Amsterdam en Haarlem. Er worden bussen ingezet.

Lees ook:DTM autoraces Zandvoort
Lees ook:DTM Zandvoort – Europa’s ‘meest indrukwekkende toerwagen-kampioenschap’
Lees ook:DTM Autoraces Zandvoort 2015
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort
Lees ook:Runner’s World Zandvoort Circuit Run: nieuwe hardloop klassieker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>