Sportpaleis Ahoy dicht voor verbouwing

Tot eind september houdt Sportpaleis Ahoy de poorten gesloten vanwege een ingrijpende uitbreiding en modernisering. De verbouwing begon al in oktober, maar tot nu toe konden geplande evenementen nog gewoon doorgaan. Nu is het Sportpaleis dicht; alleen voor het North Sea Jazz Festival in juli wordt een uitzondering gemaakt.

 

In de zomer gaat letterlijk het dak eraf en wordt het een meter of zeven  opgetild, zodat de arena groter wordt en zwaardere decors kan herbergen. Het aantal stoelen wordt met drieduizend vergroot tot ongeveer 13.500. De officiële opening van het vernieuwde Sportpaleis vindt januari 2011 plaats: dan bestaat de hal veertig jaar. De rest van Ahoy is overigens niet gesloten: de beurs –en evenementenhallen en het congres –en vergadercentrum zijn gewoon geopend en staan bol van activiteiten.

Lees ook:Poppodium 013 in Tilburg na verbouwing weer open
Lees ook:Vrijdag 13 november: Poppodium 013 RE:OPENS in Tilburg
Lees ook:Supercross Goes in de Zeelandhallen
Lees ook:Nationale Taptoe 2010 in de Ahoy
Lees ook:Extra optreden P!nk in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>