Vrijdag 13 november: Poppodium 013 RE:OPENS in Tilburg

Poppodium 013 in Tilburg gaat weer open na een verbouwing. Rowwen Hèze beet begin oktober het spits af als eerste band in de grote zaal die is vergroot van tweeduizend maar drieduizend bezoekers. Vrijdag 13 november is de officiële opening: 013 RE:OPENS, met optredens door het hele gebouw.

Poppodium 013 staat in het hart van Tilburg, pal naast het uitgaanscentrum van de stad op tien minuten lopen van het centraal station van Tilburg en is hét podium in het zuiden van Nederland voor pop- en dance. Buiten de Amsterdamse podia is het met 240.000 bezoekers per jaar het grootste poppodium van Nederland. Na de verbouwing liggen de kenmerkende trappen liggen er nog in de grote zaal, maar de vlakke vloer voor het podium is flink vergroot. De capaciteit van de kleine zaal is vergroot van 325 naar 700 bezoekers.

Lees ook:Poppodium 013 in Tilburg na verbouwing weer open
Lees ook:Tilburgs podium 013 sluit na Roadburn en Neurotic Deathfest voor grootscheepse verbouwing
Lees ook:Dancetour Goes
Lees ook:HISWA te Water 2016 in Amsterdam
Lees ook:The Passion in Gouda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>