Danscompetitie Tilburg Moves 2010

Na een succesvolle start in 2009 jaar is Tilburg Moves dit jaar terug: van vrijdag 19 tot en met zondag 21 februari 2010 vindt in het gloednieuwe sportcomplex T-kwardraat de IDSF International Open Standard & Latin-American dans-competitie Tilburg Moves plaats (2013: klik hier). Honderden dansparen uit binnen -en buitenland treden aan om tegen elkaar uit te komen op de dansvloer.

 

Het internationale danskampioenschap biedt podium aan latin- en ballroomdansers van over de hele wereld. De wedstrijden zijn erkend door de IDSF (International Dance Sport Federation), de overkoepelende organisatie voor amateur-dansers in meer dan tachtig landen over de hele wereld, en maken deel uit van de world ranking. Veel dansers van de vorige editie komen dit jaar terug naar Tilburg. Daarnaast is het aantal wedstrijden uitgebreid, onder andere met de Rising Star wedstrijden voor aanstormend talent op vrijdag en zaterdag. Zondagmiddag vinden de Nederlandse kampioenschappen voor de jeugd plaats. Tickets kosten 20 euro en zijn aan de kassa verkrijgbaar. T-kwardraat staat aan de Stappegoorweg 1 in het zuiden van Tilburg, tussen de Ringbaan Zuid en de A58.

Lees ook:Tilburg Moves 2011
Lees ook:Tilburg Moves 2012 – internationale latin- en ballroomdwedstrijden
Lees ook:Tilburg Moves – World Open ballroom wedstrijden
Lees ook:Festival Mundial 2015 in Tilburg
Lees ook:EK Korfbal 2010 in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>