Tilburg Moves 2012 – internationale latin- en ballroomdwedstrijden

Vrijdag 24 tot en met zondag 26 februari 2012 vindt in de Tilburgse topsportlocatie T-Kwardraat de vierde editie plaats van Tilburg Moves, oftewel de IDSF International Open Latin & Standard & Competitie (2013: klik hier). Het internationale danskampioenschap biedt podium aan latin- en ballroomdansers van over de hele wereld. Honderden latin- en ballroom topdansers uit meer dan tachtig landen komen naar Tilburg De wedstrijd is erkend door de WDSF (World Dance Sport Federation), vertegenwoordiger van danssporters uit meer dan tachtig landen.

 

De wedstrijden vinden plaats in diverse klassen en maken onderdeel uit van de world ranking. In 2011 was Tilburg Moves met 1500 dansers en 5000 bezoekers een groot succes. De wedstrijden zijn erkend door de IDSF (International Dance Sport Federation), de overkoepelende organisatie voor amateur-dansers in meer dan tachtig landen over de hele wereld, en maken deel uit van de world ranking. Dit jaar komen er twee wedstrijden voor de jeugd bij: de WDSF Youth Competition voor Latin en Standard voor jonge internationale toptalenten tot 18 jaar. Op zaterdag en zondag laten zij in Tilburg zien wat ze in huis hebben. Vrijdagmiddag trappen de Nederlandse senioren af. Zondagavond is de finale met nationale en internationale toppers in ballroom en latin. Tickets zijn aan de kassa te koop. T-kwardraat staat aan de Stappegoorweg 1 in het zuiden van Tilburg, tussen de Ringbaan Zuid en de A58.

Lees ook:Tilburg Moves 2011
Lees ook:Danscompetitie Tilburg Moves 2010
Lees ook:Tilburg Moves – World Open ballroom wedstrijden
Lees ook:Latin Village Festival Spaarnwoude
Lees ook:Topdansen tijdens NK Latin Dance in Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>