Hobby -en Vrijetijdsbeurs in Leeuwarden

Donderdag 5 tot en met zondag 8 november 2009 vindt in WTC Expo in Leeuwarden de 28e editie plaats van de Hobby –en Vrijetijdsbeurs (editie 2011: klik hier). Wat in 1982 begon met Plant & Dier, groeide uit tot één grote verzamelplaats voor hobbyzaken, met  nieuwe producten, workshops, demonstraties en shows. Het programma belooft veel vermaak voor jong en oud.  Jeugdcircus Saranti uit Leeuwarden bestaat 50 jaar en presenteert op de beurs haar nieuwste show ‘JuBiLiA’. Op een speciaal Kinderplein kunnen kinderen hun eigen lampion maken voor Sint Maarten.

Nieuw dit jaar is de filmset van Filmclub ‘De Kleare Kimen’ op het Digitaal Plein, waar het publiek zelf in de spotlights kan staan. Zaterdagmiddag komt Frans Zwaagstra, bekend van ‘Man bijt Hond’ op de stand. Ook nieuw zijn culinaire partijen op het Culinair Plein met doorlopend demonstraties, proeverijen en allerlei culinaire producten, van delicatessen tot kookbenodigdheden. Het Leeuwarder Shantykoor en zanger Jan-Joost uit Sneek zorgen voor de muzikale omlijsting. Zondag treden Willem Kruijt en Rinus met de internethit ‘hé Marlous’ live op de stand van internetradio Vlieland op.  De deuren zijn geopend: donderdag en vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree kost € 6,75 online en € 8,= aan de kassa; kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee (bron: persbericht).

Lees ook:Smaakparade Almere 2009
Lees ook:Huishoud-hobbybeurs Hengelo 2010
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:HISWA te Water 2011 IJmuiden
Lees ook:Sfeerbeurs La Table 2011 in Naarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>