Smaakparade Almere 2009

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september 2009 vindt de 3e editie van de Smaakparade plaats in Almere, een culinair festijn op stadslandgoed de Kemphaan. Langs een culinaire route staat een culinaire markt met de meest uiteenlopende producten. Nieuw dit jaar zijn thematenten op het gebied van wijn, vis, grote en vlees. In de Smaak Carroussel kunnen deelnemers en koks workshops, demonstraties en proeverijen geven. In de Smaaktent staat een smaakkeuken; een keuken op maat met kookadviseurs.

Dit jaar vindt voor het eerst de wedstrijd Beste Bonbon van Nederland op de Smaakparade plaats. Ook nieuw is het plein Wereldse Smaken met regionale producten. In het Theater van de Smaak laten topkoks hun kunnen en kunsten zien. Zaterdag vindt de selectieronde plaats van de wedstrijd Hobbykok van het Jaar; zondag de finale. Thema dit jaar is familierecept. De genomineerden voor het Kookboek van het Jaar zijn inmiddels op de Smaakparade bekend gemaakt; bezoekers kunnen hun stem uitbrengen voor de publieksprijs Gouden Garde. Kinderen kunnen terecht in het Indianendorp, bij allerlei kinderenactiviteiten en kinderworkshops. Zaterdag en zondag rijden gratis pendelbussen tussen Almere Centrum en De Kemphaan.  De Smaakparade is open alle dagen van 11.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Nederlandse Week van de smaak
Lees ook:Week van de Smaak 2011
Lees ook:Almere heeft een eigen Kwakoe Festival
Lees ook:Hobby -en Vrijetijdsbeurs in Leeuwarden
Lees ook:Paleis Het Loo – Spirit of Winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>