Full Colour festival in Vuelta-stad Emmen

Emmen beleeft zondag 30 augustus 2009 de 16e editie van het Full Colour Festival, met een uitgebreid programma vanaf 13.00 uur in het centrum van de stad. Tussen 17.00 en 18.00 uur finisht de eerste etappe door Drenthe van de Spaanse wielerrond Vuelta. In de stad zijn een Zuid-Amerikaans, een Moluks, een Turks, een Aziatisch, een Kinder- en een Jongerenplein opgebouwd. Op meerdere podia zijn tot in de vroege avond veelzijdige optredens te zien van bands en dansgroepen. Dit jaar – hoe kan het ook anders als Vuelta-stad – veel Spaanse muziek en dans.

 

Naast optredens is er een markt met uitheemse producten, exotische hapjes, demonstraties en informatie van organisaties die betrokken hebben met de derde wereld. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten en workshops, zoals: pindakaasstampen, rinkelstokken maken, zelf schaafijs maken, workshop didgeridoo en Aboriginal kunst. Voor de wat oudere kinderen zijn er de hel dag optredens van DJ’s, breakdance en workshops djembe. Bij de Grote Kerk is de fototentoonstelling ‘Hete Glassplinters’ te zien. Voor het festival begint, is er vanaf 11.30 uur in de Grote kerk de jaarlijkse Full Colour kerkdienst, dit jaar met medewerking van een Antilliaans meisjeskoor.

Lees ook:Start Vuelta in Drenthe
Lees ook:Halfvastenfeesten Zeeland
Lees ook:Full Speed in Autotron Rosmalen
Lees ook:Wereld Zomertijd Festival Bergen op Zoom
Lees ook:Rotterdam North Sea Round Town

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>