Gouden Pijl Emmen

Dinsdag 11 augustus 2009 vindt de 32e editie plaats van de Rabobank Gouden Pijl Emmen (editie 2013: klik hier). ‘Pijl’ betekent wielerronde en ‘goud’ suggereert een hoog niveau: volgens de website behoort dit wielercriterium tot de beste vijf van Nederland. Toerwinnaar Alberto Contador verschijnt aan de start, net als de broertjes Andy en Frank Schleck en toppers van eigen bodem.  Om 12.00 uur start de wielerkoers voor vrouwen. ‘s Middags zijn de jeugdronden en na een de reclamekaravaan begint om 19.30 uur de wielerkoers voor professionals over 100 km.

Naast wielrennen is de binnenstad van Emmen niet bepaald uitgestorven, maar bruist van activiteiten. Om 09.00 uur begint de Gouden Pijl markt in het noordelijk deel van het centrum. In de binnenstad zijn er tussen 17.00 en 01.00 uur op vijf buitenpodia zo’n dertig muzikale acts, met optredens van regionale bekendheden, maar ook van nationaal bekende artiesten, zoals Thomas Berge en Frans Duijts.

Lees ook:Rabobank Gouden Pijl Emmen
Lees ook:Rabobank Gouden Pijl van Emmen
Lees ook:Rabobank Gouden Pijl Emmen 2015
Lees ook:Rabobank Gouden Pijl van Emmen
Lees ook:Gouden Pijl 2011 Emmen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>