Top Golf Beurs Houten

Zaterdag 18 april wordt de eerste Top Golf Beurs voor consumenten gehouden: in Expo Houten (het vroegere Euretco Expocenter). De grootste gratis golfbeurs van Nederland is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Er wordt een drivingrange ingericht van 20 meter breed, waarop iedereen de op de beurs aangeboden clubs kan uittesten. Alle afslagplaatsen hebben een launchmonitor en een beeldscherm. Er is een golfsimulator: degene die digitaal het verste slaat, wint het nieuwste model driver.

Er zijn ook prijzen te winnen bij de neary competition: de bal binnen een meter slaan. Eén van de leukste attracties belooft een putt van 15 meter te worden: iedereen die de putt in één keer uitholet, krijgt een prijs. De hele dag door zijn er modeshows, waar bekende golfmerken hun nieuwste collecties tonen. Naast honderden euro’s aan kortingsbonnen ontvangt iedere bezoeker die zich registreert voor tenminste € 60,= aan golfcadeaus.

Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event Den Bosch
Lees ook:Amsterdam GOLF Show 2011
Lees ook:Amsterdam Golf Show 2012 in de RAI
Lees ook:Amsterdam Golf 2008 in de RAI
Lees ook:Erotische Livestylebeurs KamaSutrA – herfsteditie in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>