Zwarte Cross Festival: vrijdag gratis!

Van grootste motorcross van West-Europa tot muziekfestival, van kermis tot bizarre stunts: dat is het Zwarte Cross Festival, dat van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juli 2008 voor de 12e keer plaatsvindt in Lichtenvoorde in de Achterhoek (2013: klik hier). Het gerucht dat het festival is uitverkocht, is niet waar: online kaarten bestellen kan niet meer, maar aan de kassa zijn nog gewoon kaarten te koop. Op vrijdag 25 juli is het voor iedereen vanaf 18.00 uur mogelijk om gratis binnen te komen, máár: vol=vol. Bezoekers die voor vrijdag al een dagkaart hadden gekocht, krijgen hun geld binnenkort op hun rekening teruggestort.

 
 
De formule van het festival is uniek in de wereld en trok vorig jaar 93.000 bezoekers. Naast een breed muziekaanbod is er een festivalmarkt, kermis, theater, camping, kinderactiviteiten en ludieke stunts. Daarnaast is er de cross zelf, waaraan bekende Nederlanders meedoen op brommers en ander gemotoriseerd materiaal. Met meer dan 100 bands op 12 podia, meer dan 100 internationale stuntmannen en 100 verschillende artiesten per dag en 1000 deelnemers aan de Zwarte Cross hoopt de organisatie komend weekend meer dan 100.000 bezoekers binnen te halen. 

Lees ook:Zwarte Cross Festival 2009
Lees ook:Zwarte Cross 2016, vrijdag 22 t/m zondag 24 juli
Lees ook:Zwarte Cross Festival 2014
Lees ook:Zwarte Cross Festival 2013
Lees ook:Zwarte Cross Festival 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>