Zwarte Cross Festival 2014

Vrijdag 25 tot en met zondag 27 juli vindt in Lichtenvoorde in de Achterhoek de 18e editie plaats van Zwarte Cross (2015: klik hier), het grootste betaalde festival van Nederland en wereldwijd uniek vanwege de mix van muziek, motorcross, stunts, humor, theater en spektakel op het bosrijke festivalterrein De Schans. Niemand hoeft zich te vervelen, met 26 podia op het terrein, waarvan 19 met live muziek, verdeeld over verschillende themaweides.

Naast 200 acts binnen- en buitenland  is Zwarte Cross het grootste motorcross evenement ter wereld, waar serieuze motorsport met wereldtoppers wordt afgewisseld met bizarre klassen en stunts tijdens de knotsgekke cross. Verder is er theater met 800 artiesten uit verschillende disciplines. Donderdagmiddag tot maandagochtend kunnen 20.000 kampeerders terecht op de camping. Als het festivalterrein ’s nachts sluit, gaat het feest op de camping gewoon door, met het Rock ’n Roll Circus, de Tirole Bierstube en een kampvuur met akoestische muziek. Daarnaast zijn er een campingwinkel, restaurant, massagesalon, badhuis, kapsalon en wasplaats. Deelnemers aan de cross verblijven in een eigen Rennerskwartier. Donderdag wordt om 17.00 uur een minuut stilte in acht genomen om de slachtoffers van de vliegramp te herdenken.

Lees ook:Zwarte Cross Festival 2015
Lees ook:Zwarte Cross 2016, vrijdag 22 t/m zondag 24 juli
Lees ook:Zwarte Cross Festival 2013
Lees ook:Zwarte Cross Festival 2012
Lees ook:Zwarte Cross gaat gewoon door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>