Art Nouveau & Art Deco Dagen Haarlem

IMG_20160508_202209Het is een bescheiden beurs, maar van hoge kwaliteit: ‘De Dagen’. Deze Art Nouveau & Art Deco Dagen in Haarlem vinden tweemaal per jaar plaats. De najaarseditie loopt van donderdag 6 tot en met zondag 9 november. De beurs is geen uren durende, inspannende aangelegenheid, maar een overzichtelijke themabeurs, die in ongeveer anderhalf uur te behappen is. Onderzoek wees uit dat die tijdsduur voor bezoekers ideaal is. Voordeel van zo’n gerichte themabeurs is dat ook het publiek gericht komt: deelnemers kunnen zich helemaal focussen op de gespecialiseerde interesse van de bezoeker.

De beurskosten zijn laag; daardoor kunnen objecten voor heel reële prijzen worden aangeboden. De beurs vindt plaats in de historische binnenstad van Haarlem, in de Frankestraat 31-39. De entree bedraagt € 6,= (inclusief catalogus), kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. De deuren staan open donderdag van 16 tot 20 uur, de drie verdere dagen van 11 tot 18 uur.

Lees ook:Nationale Art Deco Beurs Den Haag 2011
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs in Grote Kerk Den Haag
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs 2010 in Den Haag
Lees ook:Haarlem Culinair en bierfestival
Lees ook:Kerst Tattoo Haarlem 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>