Nationale Art Deco Beurs in Grote Kerk Den Haag

Donderdag 28 februari tot en met zondag 3 maart 2013 is de Grote Kerk in Den Haag het décor voor de Nationale Art Deco Beurs, de publieksbeurs voor toegepaste kunst en design uit de periode 1880-1980. Ook dit jaar komt de top aan Nederlandse galeries van Art Nouveau, Nieuwe Kunst, Art Deco, en Amsterdamse School en Design uit de periode 1880 tot 1980, aangevuld met galeries uit België en Engeland. Onder de gewelven van een van Nederlands beroemdste kerken in hartje Den Haag exposeren bekende namen.

Het prijsniveau is zodanig, dat ook bezoekers met een bescheiden beurs hier terecht kunnen De kwaliteit wordt bewaakt door een commissie van zeven keurmeesters: voor de opening beoordelen zij de objecten op echtheid, kwaliteit en conditie. Centraal op de beurs staat een restaurantterras. De deuren zijn open donderdag van 15.00 tot 22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang kost € 12,50, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Kaarten zijn te koop aan de kassa van de Grote Kerk; de hoofdingang bevindt zich aan de Torenstraat (onder de Haagse toren, de landmark van Den Haag).

Lees ook:Nationale Art Deco Beurs Den Haag 2011
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs 2010 in Den Haag
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs in Den Haag
Lees ook:Art Deco Beurs in Den Haag
Lees ook:Kunst en Antiek Weekend Naarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>