‘Leve de Lente’ beurs in Den Bosch

Eindelijk is de lente in het land. Ook in Den Bosch: in de Brabanthallen vindt de beurs ‘Leve de Lente’ plaats. Lente staat voor nieuw: vernieuwing, verandering, verlangens: ‘Leve de Lente’ springt daarop in. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 april 2008 is er van alles te zien, te beleven en te doen op het gebied van wonen, mode, make-up, tuinieren en eten. De beurs is ingedeeld in thema’s: Leve je huis, leve je tuin, leve je lijf, leve je smaak, leve je creativiteit en leve het leven. Ook aan de kinderen is gedacht: zij krijgen met hun entreebewijs gratis toegang tot drie knutsel/fröbelworkshops en een verrassingstasje. Er komt ook kinderopvang (stichting Kalinga). De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur; de entree kost € 10,= (klik hier voor kortingsbon van € 2,=) en € 5,= voor van 4 tot en met 12 jaar. Pendelbussen rijden gratis vanaf het NS station.

 

Bij stands, workshops en thema pleinen kan iedereen inspiratie opdoen, proeven, ervaren en genieten. Er is van alles: van complete interieurs tot leuke of handige hebbedingetjes, van tuinartikelen tot actief de deur uitgaan. De opruimcoach geeft tips voor de voorjaarsschoonmaak in huis. Er is een Klustheater en de verbouwingsadviseur geeft informatie over ingrijpende zaken in huis. Makelaars kunnen mensen helpen, die helemaal naar een andere woning willen verhuizen. Experts geven make-uptips, kleuradvies, gratis metamorfoses of beauty behandelingen. Er komt een team van kappers. Modeshows laten nieuwe trends en mode collecties zien, maar creatieve geesten kunnen zelf de laatste mode en accessoires komen maken. Er is van alles te vinden over ontspanning buitenshuis of juist actief beleven in de natuur. In een Kooktheater zijn culinaire demonstraties en workshops te volgen en in de Proeverij valt heel wat lekkers en gezonds te proeven. Zie ook ‘Lentebeurs Maastricht‘.

 

 

Lees ook:Lente TUIN en Woon Beurs in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Huis en Tuin 2009 in Leeuwarden
Lees ook:Actieve vijftigers gaan naar de FivBeurs in Hengelo
Lees ook:Voorjaarsfair Lentiade 2014
Lees ook:Affordable Art Fair – kunst voor de kleine beurs

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Leve de Lente’ beurs in Den Bosch

  1. Pingback: Libelle Zomerweek op strand Almere | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>