Lente TUIN en Woon Beurs in IJsselhallen Zwolle

Vrijdag 7 tot en met zondag 9 maart zijn de IJsselhallen in Zwolle het domein van de Lente TUIN en Woon Beurs. De beurs richt zich op een breed publiek: van enthousiaste tuiniers die graag de handen uit de mouwen steken tot culinaire genieters die liever willen loungen. Naast huis- en tuinproducten zijn er lezingen, workshops, testen van producten en demonstraties.

Adviseurs zitten klaar om vragen op het gebied van interieur en kleur te beantwoorden, OutDoorPartners – eensamenwerkingsverband van zeven bedrijven die actief zijn in het buitenleven, staat klaar om te adviseren over de inrichting van de tuin. De clowns Bibi en Boldie zijn er om de kinderen te vermaken. De deuren staan open vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Bloem & Tuin in Nuenen – een van de grootste tuinbeurzen
Lees ook:Tuinbeurs Bloem & Tuin in Nuenen
Lees ook:Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009
Lees ook:Tuin & interieur in Expo Center Hengelo
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>