Ouwehands Dierenpark Rhenen ziet bezoekersaantallen in 2014 groeien naar recordaantal

Ouwehands Dierenpark heeft een goed jaar achter de rug. De bezoekersaantallen groeiden van 960.000 in 2013 naar 985.000 in 2014. Dat was een jaar met bijzondere geboortes, een groot nieuw project, avontuurlijk entertainment en evenementen. In het voorjaar opende een ‘beregave beleving’: Expeditie Berenbos, voor bruine beren en wolven. Het Berenbos is vernieuwd met een waterval, een doolhof, een klimroute en het dorpsplein ‘Karpatica’. Ook speciale dagen als het Dikkie Dik weekend, Park van Sint en Ouwehands Winterland werden druk bezocht (bron: persbericht).

Bijzondere geboortes waren onder andere de in november geboren ijsbeertjes en de 15 wolvarkens die sinds dit jaar voor het eerst te zien zijn. Daarnaast zijn er 3 Cubaanse boa’s, 30 pijlgifkikkers, 4 rendieren, 6 sneeuwuilen, 15 rode ibissen, 4 boomeenden, 5 geelvleugelara’s, 3 jaarvogels, 7 Bahama-eenden, 7 roodkuif-toerako’s en maar liefst 33 rijstvogels geboren. Dit voorjaar gaan de ijsbeertjes voor het eerst naar buiten om het verblijf ‘Neus aan neus’ te verkennen. Fase twee van Expeditie Berenbos wordt afgerond: een onderzoekscentrum en uitkijkpost aan de rand maken het Berenbos compleet. Na het succes van de Bamboo Bill familieshow komt er ook in 2015 een speciale familieshow met Bamboo Bill en zijn vrienden. En de dierentuin is ook dit jaar te zien bij RTL Telekids in het tv-programma ‘Ouwehands Jungleclub’.

Lees ook:Kom naar het Park van Sint in Ouwehands Dierenpark!
Lees ook:Telekids Fandag in Ouwehands Dierenpark Rhenen
Lees ook:Ouwehands Winterland in Ouwehands Dierenpark Rhenen
Lees ook:Ouwehands Winterland in dierenpark Rhenen
Lees ook:Berefeest in Ouwehands Dierenpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>