Telekids Fandag in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Zondag 25 mei vindt de RTL Telekids Fandag plaat in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Zing en dans mee met de Telekids Discoshow, ontmoet je favoriete Telekids-helden en ga op avontuur met Bamboo Bill in de nieuwe familieshow. Het wordt één groot feest met optredens van onder andere avonturier Bamboo Bill, Keet!, Bobo, Brandweerman Sam, Raak, Chloe van Chloe’s Closet en Fien & Teun! Ook leer je van de avonturiers Toendra Tony, Jungle Jack, River Rose, Mountain Mike en Prairie Pipp hoe je een échte avonturier wordt en volg je de avontuurlijke speurtocht langs de dieren (bron: persbericht).

Alle activiteiten, optredens en shows zijn inbegrepen bij de entreeprijs van Ouwehands Dierenpark. Kijk voor meer informatie of het bestellen van entreekaarten met korting op www.ouwehand.nl. Ouwehands Dierenpark is 25 mei geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De dierentuin heeft een eigen tv-programma: Ouwehands Jungleclub. Bamboo Bill is avonturier en woont in een prachtige boomhut in het dierenpark. Hij heeft de hele wereld gezien, is een enorme dierenvriend en hij denkt alles te weten over dieren en natuur. In het dierenpark krijgt hij hulp van de andere avonturiers. Die hulp heeft hij soms hard nodig! Het derde seizoen van tv-programma Ouwehands Jungleclub is dagelijks te zien bij RTL Telekids.

Lees ook:Ouwehands Winterland in dierenpark Rhenen
Lees ook:Kom naar het Park van Sint in Ouwehands Dierenpark!
Lees ook:Ouwehands Dierenpark Rhenen ziet bezoekersaantallen in 2014 groeien naar recordaantal
Lees ook:Ouwehands Winterland in Ouwehands Dierenpark Rhenen
Lees ook:Berefeest in Ouwehands Dierenpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>