De favoriete herfstuitjes van single ouders

logoDe herfstvakantie staat voor de deur; heb jij als single vader of moeder al plannen om er met de kids op uit te trekken? Relatieplanet.nl onderzocht onder bijna 3.000 singles hoe zij de herfstvakantie beleven en dagjes uit in eigen land inzetten bij hun zoektocht naar de ware. Wat blijkt? Ruim 60% gaat, ondanks hun dagje quality time met de kids, een ontmoeting met een potentiële liefdespartner zéker niet uit de weg. Sterker nog, drie op de tien singles betrekt hun kind gezellig bij het gesprek. Niet dat hun kroost iets heeft in te brengen, bijna alle singles geven aan dat hun kind weinig te vertellen heeft over de keuze voor een nieuwe geliefde. Lees hier waar je je nieuwe liefde tijdens de herfstvakantie tegen het lijf kunt lopen (bron: persbericht).

Zie ook: kinderactiviteiten herfstvakantie en warm nazomerweer

Voor jonge single ouders (18-35 jaar):

1. Pretpark meest populair
Het pretpark is trekpleister nummer één voor jonge singles met kinderen, vooral single vaders.

2. Dierentuin: single moeders in ’t wild
Na het pretpark blijft de dierentuin voor veel single ouders nog steeds een klassieker, vooral single mama’s.

3. Romantisch diner bij kaarslicht?…
Lekker met de kids een vorkje prikken bij je favoriete restaurant. Ongeveer de helft van de jonge, single ouders gaat graag uit eten tijdens de herfstvakantie.

4. Zoek de liefde in het bos
Kastanjes zoeken met de kinderen en plots tegen de ware aanlopen: met name de single mama is te vinden in het bos.

5. Zwieren en zwaaien in de speeltuin
De speeltuin is voor een groot deel van de jonge, single ouders een prettige ontmoetingsplek. Je kinderen zijn lekker aan het spelen, terwijl jij leuke gesprekken kan voeren met andere single ouders, vooral single mama’s.

Voor de rijpere, single ouders ( 36-75+):

1. Hapje eten het meest populair
Voor de wat rijpere, single ouders is een hapje eten tijdens de herfstvakantie het meest favoriete uitje, met name onder single mannen.

2. Maak een boswandeling
Op nummer twee staat het maken van een heerlijke boswandeling. Vooral single vrouwen met kinderen zoeken tijdens de herfst het liefst het bos op.

3. Daten in het donker

Ruim drie op de tien singles bestempelt ‘een filmpje pakken’ als favoriet herfstuitje.

4. De kunst van de liefde
Singles die op zoek zijn naar de liefde én houden van cultuur, kunnen hun hart ophalen: drie op de tien single ouders is deze herfst zijn te vinden in het museum.

5. Shop ‘till you drop
Een dagje shoppen is, hoe kan het ook anders, vooral favoriet bij de single vrouw.

Relatieplanet.nl is het grootste online datingplatform van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 hebben meer dan 5 miljoen singles zich ingeschreven. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl het meest interessante datingplatform van Nederland en België. Relatieplanet.nl werd in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 benoemd tot website van het jaar.

Lees ook:Trammelant over de herfstvakantie
Lees ook:Dutch Open Darts in Assen
Lees ook:Ouders & Kids in de clinch om keuze gezellig dagje uit
Lees ook:Wie betaalt wat: 42 % jonge tieners praat er niet over
Lees ook:Kinderen zijn te dik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>