Start herinrichting Museum Prinsenhof Delft

Museum Prinsenhof Delft begint maandag 24 februari met de herinrichting van het museum. Om goed het verschil te ontdekken tussen het oude en nieuwe Museum Prinsenhof is iedereen zondag 23 februari van harte welkom om het museum gratis te bezoeken. De avond daarvoor kun je ‘KUNSTschaatsen‘ in het museum, een speciale avond voor iedereen die ‘s avonds de schaatsen onder wil binden en nog een laatste bezoek aan het museum ‘oude stijl’ wil brengen (bron: persbericht).

Bij de balie van Museum Prinsenhof zijn kaarten verkrijgbaar voor het ‘KUNSTschaatsen’ op zaterdag 22 februari van 20.00-00.00 uur. Kaarten kosten €15,- inclusief schaatshuur, 1 drankje+ hapje en avond museumbezoek. Bovendien leer je meer over de geheimen van het gebouw Het Prinsenhof door speciale rondleidingen. Naast deze speciale avond is de schaatsbaan ook dit weekend nog toegankelijk van 12.00-17.00 uur. Een entreekaartje is te koop aan de deur (Van der Mandelezaal, Oude Delft 185) en kost €5,- inclusief schaatshuur. Op zondag delen staat gratis warme chocolademelk klaar.

Meer nog dan nu het geval is, gaat het museum in de nieuwe presentatie aandacht schenken aan thema’s die nauw verbonden zijn met Delft: Willem van Oranje, Delfts Blauw en Meesters in innovatie. Met verrassende, interactieve presentaties over Delfts rijke geschiedenis en een levendig activiteiten-programma is het vernieuwde Museum ‘de vanzelfsprekende entree tot de stad’.

Lees ook:Museum Prinsenhof Delft, Science Centre Delft en Stads-Koffyhuis introduceren ‘Delft Creating History ticket’
Lees ook:Tentoonstellingen van Museum Het Prinsenhof in 2014 multimediaal
Lees ook:Voorjaarsvakantie in Museum Het Prinsenhof Delft
Lees ook:Vier de herfstvakantie in Museum Prinsenhof Delft
Lees ook:Museum Prinsenhof Delft kijkt terug op succesvol 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>