Alvast wat tips met Pasen

Voor een muzikaal Pasen ga je natuurlijk naar Paaspop in Schijndel: de opening van het festivalseizoen 2012. Het driedaags festival (6 tot en met 8 april 2012) brengt de crème de la crème van de muziek samen: maar liefst 150 acts uit binnen- en buitenland komen naar Paaspop. Met onder andere Kane, Direct en Within Temptation op de Mainstage, de wreedste snarenplukkers bij Masters of Rock en de laatste dancefloor fillers in de Dance-area van Extrema is het programma van Paaspop 2012 goed gevuld. Je kunt ervoor kiezen een dag te gaan, maar echte festivalfans kiezen natuurlijk voor een heel weekend. Lekker op de camping met je tentje, en dan maar hopen dat het weer een beetje meezit!

 

Waarom met Pasen in Nederland blijven? Een lang paasweekend in bijvoorbeeld Antwerpen is de perfecte manier om even op te laden. Heeft de stad Antwerpen al genoeg te bieden om je een weekend te vermaken, ook de omgeving is prachtig. De Antwerpse Kempen omvat een bosrijk gebied met maar liefst 350 wandelroutes. Hiervoor kan je een hotel in Antwerpen boeken, maar wanneer je echt tot rust wil komen, is een wat kleinere plaats als Brasschaat een betere optie. Zo is Hotel de Kroon een knus onderkomen om met zijn tweeën tot rust te komen. En als je toch de drukte wilt opzoeken, dan zit je met een kwartier weer in Antwerpen.

 

Voor een paasweekend met de kinderen is het het Kinder Paasevent op Duinrell in Wassenaar een leuk idee. Tijdens dit weekend is er voor de kinderen van alles te doen. Naast toegang tot het attractiepark en het Tikibad is er een uitgebreid entertainmentprogramma. Knutselen, minidisco, paaseieren zoeken en andere activiteiten staan op het programma, dus de allerkleinsten hoeven zich niet te vervelen. Ook is het mogelijk om de drukte van het attractiepark even te ontsnappen en een fietstocht door de prachtige omgeving te maken. Voor dit weekend is het mogelijk om een ‘Duingalow’ te huren, een bungalow die bij een paasweekend Duinrell geboekt kan worden.

Lees ook:Veel files op de weg tijdens Pasen
Lees ook:Goede Vrijdag openen alle pretparken
Lees ook:Paaspop 2015 Schijndel, Den Hout en Ziewent
Lees ook:Winterpret in Duinrell
Lees ook:Pretparkseizoen is begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>