Winterpret in Duinrell

Vakantie –en attractiepark Duinrell in Wassenaar is in de winter niet gesloten, maar doet het wel wat kalmer aan. Toch is een bezoek de moeite waard, omdat een gedeelte van het park is omgetoverd tot ‘Winterpret’: een sfeervol winterlandschap met romantische aankleding en sfeervolle feestverlichting. In de kerstvakantie wordt ’Winterpret’ uitgebreid.

  
Tijdens ‘Winterpret’ in Duinrell is er extra vermaak in de Schaapskooi. Dagelijks tussen 12.30 en 17.30 uur kunnen kinderen er komen knutselen en kunnen ze er worden geschminkt. Rick de Kikker komt iedere dag om 15.00 uur langs. De volgende attracties zijn open: Schip Ahoi, de Eeuwig brandende Kaars, de Kwakus Kwebbel Show, Rick’s Huis, de verkeerstuin, de monorail en de kabelbaan.

Duinrell is in de kerstvakantie 22 december tot en met 6 januari open van 11.00 tot 18.00 uur; Eerste kerstdag en Oudejaarsdag tot 17.00 uur. In de voorjaarsvakantie van 2-8 februari en 16 februari tot en met 2 maart van 11.00 tot 18.00 uur. Rick’s Fun Factory, de overdekte speeltuin, is tijdens ‘Winterpret’ ieder weekend open van 1 december tot en met 16 maart van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Welk pretpark in voorjaarsvakantie open?
Lees ook:Prinses Laurentien opent Kikker tentoonstelling
Lees ook:Ouwehands Winterland in Ouwehands Dierenpark Rhenen
Lees ook:Kinderactiviteiten kerstvakantie
Lees ook:Jubileumboek 75-jarig Duinrell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>