Heksendag Enkhuizen 2011

Zaterdag 1 oktober 2011 beleeft Enkhuizen voor de zesde keer de Heksendag en nemen heksen en tovenaars bezit van het Sprookjeswonderland (2012: klik hier). Huisheks Hupsakee organiseert een feestje met al haar vriendinnen. Samen met de andere heksen heeft ze een Heksenstempeltocht uitgezet. Heks Griebel laat zien hoe je met een heksenbezem moet omgaan, heks Tuttebel laat naar griezels graaien en bij heks Pruttelthee en Turbulentia is van alles aan de hand. Verder struinen er twee trollen door het park en is er spinnenweb op een stokje te koop.

 

Het attractiepark is deze dag open van 10.00 tot 17.30 uur. Kinderen tot 12 jaar die verkleed komen als heks, tovenaar of trol, mogen voor half geld naar binnen. Ze ontvangen bij de kassa een heksenstempelkaart om aan opdrachten mee te doen. De volle stempelkaart moet worden ingeleverd bij Norretje & Narretje op het spelletjesterras. Hoogtepunt van de Heksendag  is de verkiezing van de beste heks of tovenaar.

Lees ook:Heksendag Enkhuizen
Lees ook:Heksendag 2012 in Enkhuizen
Lees ook:Sprookjesboom de Musical terug in Efteling
Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer 2012
Lees ook:Prinsen –en prinsessendag op paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>