Openingsavond TED2016 dinsdag 16 februari bij Pathé

Pathe-logo-188-120-__186xDe openingsavond van het inspirerende lezingen-evenement TED2016 in Vancouver wordt dinsdag 16 februari, 20.00 uur vertoond in acht bioscopen van Pathé. In Amersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Maastricht. Tickets (17,50 euro) zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen. Voor de eerste keer komt het wereldwijde fenomeen TED, een bloeiende beweging met originele ideeën om de wereld te veranderen, naar de bioscoop. Dinsdag 16 februari krijgt het bioscooppubliek de unieke kans om de openingsavond te ervaren van TEDs jaarlijkse conferentie (bron: persbericht).
De gastheer van TED2016: Dream in Vancouver is Chris Anderson. In anderhalf uur horen we bekende denkers, artiesten en verhalenvertellers die hun dromen delen met het publiek. Sprekers op de openingsavond zijn schrijfster Ishita Katyal, ondernemer, uitvinder en schrijver Astro Teller, wetenschapper en ondernemer Riccardo Sabatini, componist en muzikant A.R. Rahman, schrijfster en producente Shonda Rhimes, filantroop Dan Pallotta en regisseur, choreograaf en danser Bill T. Jones.
TED is een non-profit beweging, waarin sprekers vernieuwende, inspirerende ideeën naar voren brengen in korte en krachtige lezingen van maximaal achttien minuten. TED begon in 1984 als een conferentie over Technologie, Entertainment en Design. Tegenwoordig komen vrijwel alle onderwerpen ter sprake, van wetenschap tot globalisering, in ruim honderd talen. Onafhankelijke TEDx-evenementen verspreiden de ideeën verder door de wereld.

Lees ook:Big Improvement Day kijkt over de kredietcrisis heen
Lees ook:Positief denken op Big Improvement Day
Lees ook:Big Improvement Day in de RAI
Lees ook:Child in the City 2008 in Rotterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>