Positief denken op Big Improvement Day

De derde dinsdag in januari gaat Big Improvement Day (BID) heten (2013: klik hier). Tenminste als het aan topmensen uit overheid,  bedrijfsleven en media ligt. Ze willen hun krachten bundelen om op dinsdag 15 januari te tonen wat er goed gaat in ons land, met een conferentie in de RAI in Amsterdam. Deze dag moet de tegenhanger worden van de derde dinsdag in september, Prinsjesdag: een jaarlijks terugkerende dag die in het teken staat van positief denken.

Deze dag moet dé dag worden om inspiratie op te doen, goede ideeën aan bod te laten komen en samenwerkingsverbanden te leggen. Nederlandse iconen uit het bedrijfsleven en overheid gaan het publiek inspireren met hun ideeën. Sprekers op de conferentie zijn onder andere Mark Frequin, Directeur Generaal van het ministerie van Economische Zaken, Sylvia Toth, één van de bekendste zakenvrouwen in ons land en voetbalcoach Louis van Gaal.


Initiatiefnemers Yves Gijrath en Ralph van Hessen willen met de BID benadrukken wat er goed gaat in onze samenleving: ‘Wij willen laten zien waar ons land in excelleert. Het gaat goed, maar we kunnen het nog altijd beter doen. We willen ons laten inspireren door succesvolle ondernemers en overheidsfunctionarissen. We willen hen als inspiratiebron gebruiken. Deze dag voor topmanagers zal ongetwijfeld een extra impuls geven aan onze samenleving.’
 

Lees ook:Big Improvement Day kijkt over de kredietcrisis heen
Lees ook:Big Improvement Day in de RAI
Lees ook:Child in the City 2008 in Rotterdam
Lees ook:Massaal lunchen uit de vuilnisbak op Museumplein
Lees ook:Carrièrebeurs Overheid in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>