SBS 6 Kerstparade 2011

Woensdag 21 december 2011 is het centrum van Hoofddorp het stralende middelpunt van de vijfde editie van de SBS 6 Kerstparade (2012: klik hier). Dan rolt de karavaan van verlichte praalwagens door het met 155 kerstbomen en in totaal 61.000 ledlampjes opgesierde winkelgebied Hoofddorp Winkelstad. Eerdere edities vonden plaats in Almere, Groningen, Beverwijk, Sittard-Geleen en vorig jaar in de sneeuw in Enschede. Om 17.00 uur start de magische stoet met een lengte van 800 meter. De Kerstparade telt 15 praalwagens en 200 figuranten en duurt ongeveer anderhalf uur.

De wagens zijn opgetuigd in kerstthema’s en bovenop de karren zwaaien coryfeeën van de tv-zender naar het publiek. De stoet is gratis te bewonderen. Er rijden gratis shuttlebussen van de grote parkeerplaats op het Expo terrein naar de binnenstad van Hoofddorp. SBS 6 zendt de kerstparade op donderdag 23 december vanaf 23.10 uit op tv.

Lees ook:SBS 6 Kerstparade 2012 trekt door Zwolle
Lees ook:SBS6 Kerstparade trekt door Lelystad
Lees ook:SBS 6 Kerstparade 2010
Lees ook:Dinsdag 22 december: Kerstparade trekt opnieuw door Lelystad
Lees ook:SBS 6 Kerstparade in Sittard en Beverwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>