SBS 6 Kerstparade in Sittard en Beverwijk

SBS 6 organiseert dit jaar voor de derde keer  op rij de kerstparade: een sprookjesachtige optocht met verlichte praalwagens, dansers, muzikanten en SBS 6 presentatoren (editie 2012: klik hier). De SBS 6 Kerstparade op maandag 21 en dinsdag 22 december in Sittard-Geleen en Beverwijk gaan naar het zich laat aanzien gewoon door. Die van afgelopen zondag in Roosendaal moest vanwege de sneeuwval worden afgelast. Maandag vertrekt de parade om 17.30 uur vanaf de parkeerplaats Halpelsestraat in Sittard.

De optocht eindigt daar circa 20.00 uur weer op dezelfde plek. In Beverwijk verwacht de gemeente op dinsdag 22 december veel mensen. De route begint hier om 17.30 uur op de Hendrik Madeweg en eindigt daar ook weer. Bij de eerste editie in 2007 stonden al ruim 100.000 mensen langs de route in het stadshart van Almere. Dit succes leidde ertoe dat het jaar erop drie steden werden aangedaan: Groningen, Eindhoven en Almere. In de polderstad kwamen 400.000 toeschouwers: daarmee was de parade een van de best bezochte evenementen in Nederland. Twee dagen voor kerstmis, op woensdag 23 december, zendt SBS 6 een verslag van de parades uit op tv.

Lees ook:SBS 6 Kerstparade 2010
Lees ook:SBS 6 Kerstparade 2011
Lees ook:Dinsdag 22 december: Kerstparade trekt opnieuw door Lelystad
Lees ook:SBS6 Kerstparade trekt door Lelystad
Lees ook:SBS 6 Kerstparade 2012 trekt door Zwolle

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS 6 Kerstparade in Sittard en Beverwijk

  1. Albert Bolink uit Hengelo Overijssel

    Precies dezelfde wagens waren dus ook in enschede gistermiddag, voor iemand die het voor de eerste keer ziet is het grandioos. Maar ga je extra naar enschede voel je je toch wel genomen als je het eerder gezien hebt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>