Pluk in Madurodam is verlengd

Pluk in Madurodam is verlengd tot en met zondag 31 oktober 2010. Iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur te beleven in de kleinste stad van Nederland, in Den Haag. In de expositiehal kunnen bezoekers kennismaken met de verhalen en illustraties uit ‘Pluk van de Petteflet’ en ‘Pluk redt de dieren’, of zelf de avonturen van Pluk beleven: tekenen, stampen, lezen, klauteren, spelen, varen en speuren. Pluk met zijn rode kraanwagentje is een van de iconen van het Nederlandse kinderboek.

 

Annie M.G. Schmidt schreef het verhaal, Fiet Westendorp maakte de illustraties: haar originele tekeningen zijn in Madurodam te zien. Van zaterdag 16 tot en met zondag 31 oktober 2010 is Madurodam ’s avonds feestelijk verlicht tijdens Madurodam by Light. De show begint om 19.45 uur. Wie overdag het stadje bezocht, kan ’s avonds terugkomen door een stempel op de hand te laten zetten. Direct na de show sluit het park. Bij extreem weer kan de show niet plaatsvinden.

Lees ook:Erica Terpstra opent Pluk in Madurodam
Lees ook:Illustraties van Fiep Westendorp op kinderpostzegels 2016
Lees ook:Madurodam by Light
Lees ook:Kinderboekenweek 2012
Lees ook:Kinderactiviteiten herfstvakantie 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>