Madurodam by Light

Tijdens de kerstvakantie brengt Madurodam, het miniatuurstadje dat tussen Den Haag en Scheveningen ligt, een spectaculaire lichtshow: ‘Madurodam by Light. Iedere avond na zonsondergang is het ministadje onderdeel van een indrukwekkend schouwspel van licht, sound en laser. Het publiek volgt het schouwspel vanaf verschillende plekken middenin het stadje.  De show is te zien van 22 december tot en met 6 januari om 19.00 uur. De kassa’s blijven open tot een half uur voor aanvang van de show. Voor de show wordt geen toeslag berekend. Wie overdag Madurodam bezoekt, kan diezelfde avond terugkomen, zonder bij te hoeven betalen.   
Madurodam gebruikt de modernste projectietechnieken van water, licht en laser. Met video –en laserprojectie, computergestuurd licht, gekleurde fonteinen en via koptelefoons verspreid geluid wordt het stadje omgetoverd tot een groot openluchtspektakel. De toeschouwer wordt meegenomen in het verhaal van Hans Brinker en zijn gevecht om Nederland te beschermen tegen een watersnoodramp. Bij extreme weersomstandigheden kan de show niet doorgaan. ‘Madurodam by Light’ wordt in de schoolvakanties in 2008 herhaald.

Lees ook:Pluk in Madurodam is verlengd
Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer
Lees ook:Sesamstraat in Madurodam
Lees ook:Boom Chicago verhuist naar Rozentheater
Lees ook:Amsterdam Light Festival nog tot en met 20 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>