SIERAAD Art Fair in Westergasfabriek Amsterdam

IMG_20161023_154155Donderdag 5 tot en met zondag 8 november vindt de 14e editie van SIERAAD Art Fair (SAF) plaats in de Westergasfabriek, voluit Sieraad International Jewellery Art Fair. Het is het eerste en enige platform in Nederland waar professioneel opgeleide sieraad-kunstenaars uit binnen- en buitenland hun werk kunnen tonen en direct en persoonlijk kunnen verkopen.

Wat ooit begon als bescheiden beurs in een tennishal in Enschede, groeide uit tot een internationaal platform. De SAF richt zich op het unieke en ambachtelijk gemaakte sieraad, gemaakt van uiteenlopende materialen. Daarnaast is er klassieke edelsmeedkunst te zien. Ook deze keer wordt de SAF weer opgeluisterd door special events en bijzondere presentatie. Dit jaar is dat ‘Omarm en omhels’, ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Stichting Françoise van den Bosch (1944-1977). Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:SIERAAD Art Fair 2014 in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair 2011 in Amsterdam
Lees ook:Tuin en Culinair Fair in Orvelte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>