SIERAAD Art Fair Westergasfabriek Amsterdam

De Westergasfabriek in Amsterdam is donderdag 7 tot en met zondag 10 november het domein van de 12e editie van SIERAAD Art Fair (2014: klik hier), voluit Sieraad International Jewellery Art Fair. Wat ooit begon als bescheiden beurs in Enschede, groeide uit tot een internationaal platform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaars, met meer dan 165 ontwerpers uit 165 landen. De beurs belooft internationaler dan ooit te worden.

Het is het enige platform in Nederland waar professioneel opgeleide hedendaagse vormgevers uit binnen- en buitenland hun sieraden direct en zelf aan de man kunnen brengen. SAF richt zich op het unieke en ambachtelijk gemaakte sieraad, gemaakt van uiteenlopende materialen als rubber, textiel, foto’s, plastic, hout en keramiek, maar ook van zilver en goud. Daarnaast is er klassieke edelsmeedkunst te zien. Ook deze keer wordt de SAF weer opgeluisterd door special events en bijzondere presentaties. De beurs is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur (donderdag van 14.00 tot 21.00 uur). Tickets: zie website.

Lees ook:SIERAAD Art Fair 2014 in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair 2011 in Amsterdam
Lees ook:Nationale Zilverdag 2011 Schoonhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>