Jubileumeditie Boot Holland in WTC Expo Leeuwarden

leeuwarden0Vrijdag 6 tot en met woensdag 11 februari is WTC Expo in Leeuwarden het domein van de 25e editie van Boot Holland. De botenbeurs is dé aftrap van het watersportseizoen (impressie 2014: klik hier). Wat ooit begon als Fries onderonsje, groeide uit tot internationale watersportbeurs met vorig jaar ruim 37.500 bezoekers uit binnen- en buitenland. De beurs is geliefd bij zowel liefhebbers als professionals en had vorig jaar 60 wereldprimeurs.

De beurs is allround, met 275 exposanten in 5 beurshallen die alles op watersportgebied aanbieden, zoals boten in alle soorten en maten motoren, accessoires, diensten en verenigingen. Metaalbouw is prominent aanwezig: zo’n 35 schepen van gerenommeerde bouwers, met een lengte van 9 tot 17 meter, staan in één hal opgesteld. Ook typen boten die niet vcel op het water te zien zijn, staan op Boot Holland. Sinds jaren is het Rond- en Platbodempaviljoen een belangrijk onderdeel, met naast rond- en platbodems ook ander historisch erfgoed, klassieke schepen en daaromheen toeleveranciers. De deuren staan op vrijdag en maandag van 13 tot 22 uur, zaterdag, zondag en dinsdag van 10 tot 18 uur en woensdag van 10 tot 17 uur.  Tickets: zie website.

Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland 2014 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland 2012 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:‘Boot Holland’: Leeuwarden Botenbeurs
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jubileumeditie Boot Holland in WTC Expo Leeuwarden

  1. Boten TV

    Heel leuk begin van het nieuwe watersport seizoen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>