50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht

Dinsdag 16 tot en met zondag 20 september is de Jaarbeurs in Utrecht het domein van de 22e editie van de 50 Plus Beurs (2015: klik hier); met zo’n honderdduizend bezoekers ’s werelds grootste evenement voor de actieve 50 plusser, ook voor singles. Net als vorig jaar zijn zes hallen gevuld met 600 stands, workshops en presentaties, maar ook tal van optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Niemand verlaat de beurs met lege handen. De beurs is ingedeeld in zeven thema’s, ieder met een eigen kleur: Vakantie (geel), Mooi & Fit (paars), Maatschappij (blauw), Vrije Tijd (groen), Welzijn & Zorg (oranje), Wonen (roze) en Caravan & Camper (geel, net als ‘vakantie’).

Onder het motto ‘ogen en oren te kort’ komen tal van bekende Nederlanders naar de beurs: kunstenaars, acteurs, schrijvers en artiesten brengen festival-acts, cabaret, comedy, theater, dans en show. Een paar highlights: ’Genieten met Elvis’, de musical ‘Moeder, ik wil bij de revue’, Ben Kramer, Annie Schilder & Jan Keizer en Opera Familie, maar ook schrijvers, acteurs, sporters en politici. De nieuwste automodellen staan te pronken op het Plus Autoplein, de mooiste campers op de CamperExpo, het Medisch Actief Paviljoen biedt uiteenlopende gezondheidstesten, op het Schoenenplein is advies te krijgen over voetklachten, Martin Gaus staat op het Huisdierenplein, experts als Dorien (van RTL) geven beautytips en verder komt, Martin Simek, Nederland in Beweging en Politiek in Debat.

Musicalsterren Tony Neef en Mariska van Kolck, die samen schitteren in de musical ‘Sonneveld’, treden op tijdens het 50 Plus Beurs Concert, aansluitend aan de beurs. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.30 uur; het aansluitende concert van 17.30 tot 19.30 uur en het middagconcert op zaterdag begint om 15.15 uur.

Lees ook:50 Plus Beurs in Utrecht
Lees ook:Twintigste 50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:50 Plus Beurs 2015 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:50 Plus Beurs 2010 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Zilveren 50 Plus Beurs in de Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>