Zilveren 50 Plus Beurs in de Jaarbeurs Utrecht

Dinsdag 19 rot en met zaterdag 23 september is de Jaarbeurs in Utrecht het domein van de 25e editie van de 50 Plus Beurs, met 600 exposanten en zo’n 100.000 bezoekers de grootste evenement ter wereld voor de actieve 50-plusser. Net als vorig jaar zijn de Jaarbeurshallen gevuld met 600 stands vol informatie, thematisch opgedeeld met workshops, masterclasses en presentaties.

Zie ookBurendag 2017

Het zilveren jubileum wordt uitbundig gevierd, met feestelijke cadeaus voor iedere bezoeker, de Silver Model verkiezing en als concert The Silver Show met onder meer Karin Bloemen. Daarnaast zijn er kookdemonstraties, modeshows, workshops, proeverijen, exposities, optredens met muziek, show, dans en bijzondere ontmoetingen met BN’ers.  Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen, belooft de aankondiging.  De beurs is ingedeeld in zes thema’s, ieder met een eigen kleur: Vakantie (geel), Mode & Beauty (paars), Maatschappij (blauw), Vrije Tijd (groen), Gezondheid (oranje) en Wonen (roze).  Tickets: zie website. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur; het 50plus concert The Silver Show van 17.15 tot 19.30 uur.

Lees ook:Tot en met zaterdag 24 september: 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:50 Plus Beurs 2015 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Twintigste 50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:50 Plus Beurs in Utrecht
Lees ook:50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>