The Dutch Barshow VENUEZ in Cruise Terminal Rotterdam

The Dutch Barshow VENUEZ komt na zes jaar in de hoofdstad naar de Cruise Terminal Rotterdam (klik hier voor filmpje 2009). In de voormalige aankomst –en vertrekhal van de Holland-Amerika-Lijn  vindt dinsdag 13 en woensdag 14 april 2010 de 7e editie plaats van dit Hospitality & Style event, ‘een hoogwaardig gespecialiseerd platform voor de innovatieve en hoogkwalitatieve horeca’ in Nederland. VENUEZ is een kijkje in de keuken van de horeca hotspots van morgen (bron: persbericht).

 

De organisatie wil de horeca naar een hoger platform te tillen. Vakbroeders vinden bij 80 standhouders het laatste nieuws op het gebied van product, trends, innovatie, design en concept. Twee dagen lang is de Cruise Terminal de ontmoetingsplek voor toonaangevende horeca-ondernemers, managers, bartenders, toeleveranciers, consultants, designers, conceptontwikkelaars, trendwatchers en andere stakeholders. Zowel nationaal als internationaal geniet de Nederlandse Barshow VENUEZ faam als hét event waar de Hospitality & Style industrie elkaar jaarlijks ontmoet.

 

De Piper Heidsieck Stage vormt het toneel voor spraakmakende presentaties. De ontwerpwedstrijd Satelliet Design Challenge biedt (ex)studenten van designgerelateerde opleidingen de kans om zich te presenteren door een vernieuwend interieurconcept te ontwerpen voor de drankverstrekkende horeca. Het winnende concept ‘Spygames’ is van Alice Mulders waarin is nagedacht over zichtlijnen in de horeca en de beleving daarvan. Bartender Network, onder de bezielende leiding van Ricardo Sporkslede, verzorgt een intensief cocktail- en spiritsprogramma met nationale én internationale cocktailgrootheden. In de arena van de School of Spirits halen bartender- en spiritliefhebbers hun hart op aan dranken in categorieën tequila en rum. De sessies worden geleid door de internationale grootheden uit de drankenindustrie.

 

Op de Buscaglione Coffee Stage gaan baristi, bartenders en flairtenders met elkaar de strijd aan. Bij de Coffee In Good Spirits Competitie, een initiatief van Dutch Coffee Promotion, draait alles om de perfecte Irish coffee en de beste koffiecocktails. In de Coffee & Cocktail Flairshow, op initiatief van Buscaglione Espresso, strijden nationale en internationale flairtenders tegen elkaar om de ultieme flairshow neer te zetten. In samenwerking met Rotterdamse venues, waaronder de recent geopende Harbour Club, wordt er een VENUEZ Bar Tour georganiseerd. De kans voor ondernemers buiten Rotterdam om de stad te ontdekken. Bezoekers kunnen zich online registeren via de website.

Lees ook:VENUEZ Hospitality & Style Award gala in Hotel Okura Amsterdam
Lees ook:ENTREE Hospitality & Style Awards 2014: de Oscaruitreiking voor de Nederlandse horecabranche
Lees ook:Genomineerden Hospitality & Style Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:Awardsgala voor Nederlandse horeca
Lees ook:Winnaars Entree Hospitality & Style Awards 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>